27 Μαρτίου 2014

Μία πανούλα είναι λίγο πολύ λίγο. Δύο πανούλες είναι λίγες τί να πω...

"Αγάπη μου, το μωρό μας έχει ποσοστά στην pampers!" Το είχα γράψει θυμάμαι παλαιότερα και ως status στο fb. Είναι το πρώτο και μεγαλύτερο έξοδο που αντιμετωπίσαμε με το μωρό. Σε κάνει και αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν ένα τόσο μικρό πλασματάκι να κάνει έναν τόσο μεγάλο χαμό!!!Να εχεις πλύνει το μωρό, να του έχεις βάλει κρεμούλα, και πάνω που πας να κλείσεις τη νέα, πεντακάθαρη πάνα... Τσουπ! Το συντριβανάκι... Πόσες πάνες έχεις χαλάσει έτσι;
Αν είσαι φαν της Pampers, φαντάζομαι θα έχεις ήδη γραφτεί στο site για να λαμβάνεις δωρεάν κουπόνια. Δεν το έχεις κάνει; Κάντο τώρα εδώ Pampers.
Θα ξέρεις επίσης την ιστοσελίδα welovebabies. Αν κάνεις μεγάλη παραγγελία ή μαζευτείτε πολλές μανούλες και γλυτώσετε τα έξοδα μεταφοράς συμφέρει αρκετά.
Εμείς αγοράζουμε πάνες από site φαρμακείων όπως το grandpharmacy. Αν μάλιστα μένεις κοντά στα Μεσόγεια ή πας βόλτα στο εκπτωτικό χωριό πέρνα από εκεί να γλυτώσεις τα μεταφορικά και να βρεις ακόμα καλύτερες τιμές. Τώρα που φύγαμε από την κατηγορία "new baby" λέω να δοκιμάσω το e-pharm. Έχει καλές προσφορές και σε μωροκαλλυντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου